Αυτή η εξόρμηση ήταν πραγματικά το κάτι άλλο!

Αυτή η εξόρμηση ήταν πραγματικά το κάτι άλλο!

Την Κυριακή 26 Μαίου, δεκάδες φίλοι και μέλη του συλλόγου Πράσινες Σκέψεις, μικρά και μεγάλα παιδιά, απολαύσαμε παρέα την πεζοπορία σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, με σύμμαχο τον υπέροχο καιρό.

Η περιπατητική διαδρομή 5,5 χιλιομέτρων πραγματοποιήθηκε από την περιοχή “Πευκάκια” προς το Καλογερικό, στο χωριό Λειβάδι Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια της περιπατητικής διαδρομής είχαμε την ευκαιρία να δούμε πεταλούδες, χελωνίτσες, οξιές, καστανιές και δρυς, να αναπνεύσουμε καθαρό αέρα και να γεμίσουν τα πνευμόνια μας με οξυγόνο!

Εκεί ψηλά στην κορυφή του Καλογερικού η ανεπανάληπτη θέα κέρδισε την καρδιά μας, χαράζοντας τη δική της ανάμνηση.

Στο τέλος της διαδρομής όλοι κάναμε τις απαραίτητες διατάσεις και ευθείς δοκιμάσαμε τα υπέροχα και λαχταριστά hot dog που ετοίμασαν τα μέλη του συλλόγου, ενώ η ημέρα έκλεισε με τραγούδια και χορούς.

Αυτή η ομαδική περιπατητική διαδρομή χάρισε χαμόγελα στο πρόσωπο και την καρδιά όλων μας. Τα μικρά παιδιά, ως μικροί εξερευνητές, λατρεύουν την επαφή με τη φύση και με την ενέργειά τους έδωσαν έναν επιπλέον τόνο χαράς στην προσπάθειά μας!

Μικροί και μεγάλοι, λοιπόν, υποσχεθήκαμε να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για την επόμενη δράση που ετοιμάζουμε και που σύντομα θα ανακοινωθεί από το σύλλογό μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.