ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Είμαστε μια παρέα που προερχόμαστε από διαφορετικά πεδία αλλά έχουμε κοινή επιθυμία  να συνδυάσουμε την εντοπιότητα με την επαγγελματική εμπειρία και την αγάπη μας για την φύση, με στόχο να δημιουργήσουμε μοναδικές  βιωματικές εμπειρίες.

Είμαστε κομμάτια ενός παζλ με Πράσινες Σκέψεις!

 

Να σας συστηθούμε:

Η Στέλλα, συνταξιούχος εφοριακός, που μας έρχεται από την Θέρμη, έφτιαξε με πολύ μεράκι ένα από τα πιο όμορφα σπίτια στο Λιβάδι. Όταν δεν ταξιδεύει στον κόσμο όλο, κυριολεκτικά, ζει πλέον μόνιμα στο χωριό και συνήθως θα την βρεις/πετύχεις  μέσα στην μοναδική ροζ κουζίνα της να φτιάχνει μαρμελάδες, λικέρ, και ότι άλλο μπορεί να έχει μαζέψει το καλάθι της από τις βόλτες στην περιοχή.  Έχει ως φυσικό χάρισμα την επικοινωνία με τους ανθρώπους και το ταλέντο να γίνεται ταιριαστή σε ότι περιβάλλον  την εντάξεις. Αεικίνητη, αστείρευτη, δημιουργική και πάντα με χαμόγελο.

Η Αθηνά, η δασκάλα με την χρυσή καρδιά, με καταγωγή από το Λιβάδι, αγαπάει πολύ τους χαρούμενους, γεμάτους ζωντάνια ανθρώπους  και εμπνέεται πολύ από τα παιδιά. Της είναι πολύ σημαντική η επαφή με την φύση και είναι πάντα πρώτη μόλις της προτείνεις πεζοπορία. Στέκεται δυναμικά και πάντα με χαμόγελο σε ότι της ζητηθεί. Θετική, φιλόξενη και πάντα με κέφι.

Ο Δημήτρης, η ψυχή του συλλόγου, διεθνής μεσίτης ασφαλειών, ήρθε στο χωριό με έναν φίλο του και το ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά. Έφτιαξε το σπίτι του και ζει με κάθε ευκαιρία με την οικογένεια του  στο Λιβάδι. Τεχνοκράτης και δημιουργικός,  έχει το χάρισμα να εμπνέει τους ανθρώπους να συνδεθούν με την φύση.  Έχει όραμα μεγάλο αλλά ξέρει πολύ καλά να πατάει βήμα βήμα. Γνήσιος εξερευνητής και μοναδικός οδηγός στις πεζοπορίες. Μεθοδικός, προσαρμοστικός, ηγετικός και δρομέας παντός καιρού.

Ο Χάρης, επιχειρηματίας, η ήρεμη δύναμη του συλλόγου, ήρθε ως γαμπρός στο χωριό αλλά αγαπάει τα μέρη μας σαν  γνήσιος ντόπιος. Είναι γνώστης παντός οικονομικού θέματος κάτι το οποίο μας προσφέρει σιγουριά και ασφάλεια. Είναι ευθύς, ξεκάθαρος και πολύτιμος για όλους μας.  Απολαμβάνει την επαφή με τους ανθρώπους και ζει στο χωριό μας με την οικογένεια του όλα τα σαβατοκύριακα. Είναι ο άνθρωπος που ότι αναλάβει ξέρεις πως θα γίνει άμεσα με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για το σύνολο μας. Ευέλικτος, αποτελεσματικός και αετός στα γραφειοκρατικά.

Ο Γιώργος, μεσίτης ασφαλειών, μεγάλωσε στο χωριό και είναι ο τόπος του. Είναι η κόλλα της παρέας μιας κι έχει το ταλέντο να ενώνει ανθρώπους από διαφορετικά πεδία. Διηγείται τις πιο όμορφες ιστορίες από τα καλοκαίρια στο Λιβάδι και μπορεί να φτιάξει το φυσοκάλαμο των παιδικών μας χρόνων. Ψύχραιμος, δίκαιος και ήρεμος.

Η Άννα, γέννημα θρέμμα του χωριού με γνήσια ατόφια αγάπη για τον τόπο μας. Θα την πετύχεις να μαζεύει κράνα ή να ψήνει κάστανα ή να απλώνει τραχανά. Είναι τελειομανής και πολυτάλαντη με αποτέλεσμα ότι της αναθέσεις θα βρει τον τρόπο να το διεκπεραιώσει με τον καλύτερο τρόπο. Ξέρει κάθε γωνιά του τόπου μας και είναι  το λεξικό μας καθώς σε ότι χρειαστούμε βρίσκει την λύση. Είναι ο καλλιτέχνης της παρέας μας και ξεπετάει αριστουργήματα χρησιμοποιώντας υλικά από το δάσος. Συνεπής, οργανωτική, τολμηρή και καταπληκτική μαγείρισσα 

Ο Δημήτρης, διασώστης στην ΕΜΑΚ και κάτοχος της πιο όμορφης αυλής του χωριού. Είναι ο σοφός της παρέας μιας και μιλάει μόνο όταν είναι απαραίτητο αλλά στοχεύει πάντα στην πιο ουσιαστική  και καταλυτική κουβέντα. Θα τον βρεις συνεχώς να απασχολείται με κάτι, φυτεύει λουλούδια, ποτίζει τον μπαξέ, καθαρίζει μονοπάτια και είναι με διαφορά ο καλύτερος ψήστης. Είναι ήρεμη δύναμη στα δύσκολα και στις κρίσεις παντός είδους/καιρού. Δραστήριος και ακούραστος, ξέρει να χαρίζει αδιάκοπα την φροντίδα του σε όλους.

Η Θωμαή, ο ακλόνητος βράχος δίπλα στον πρόεδρο Δημήτρη μας.  Είναι ξεκάθαρα αυτό που λέμε πως πίσω από κάθε πετυχημένο άνδρα βρίσκεται μια δυναμική γυναίκα. Υποστηρίζει κάθε δράση μας με περίσσεια αγάπη και φροντίδα. Είναι πρώτη στην φιλοξενία και στο αυθεντικό παραδοσιακό φίλεμα που λέμε. Υπομονετική, στοργική και ευέλικτη.

Η Μαρία,  μαραθωνοδρόμος με την βούλα, δημιουργική και αποτελεσματική. Ήρθε στο Λιβάδι ως νύφη, κατάγεται ο άντρας της από το χωριό, μαζί με τον οποίο έφτιαξαν το υπέροχο σπίτι τους με στόχο να έχουν το Καταφύγι τους στο βουνό, μακριά από την πόλη.  Αγαπάει απλά, σταράτα και αυθεντικά τον τόπο μας. Όχι να το περηφανευτούμε αλλά από πολλούς ντόπιους χαρακτηρίζεται ως ο καλύτερος άνθρωπος! Λογική, ήρεμη και πάντα φουλ θετική.