Εξόρμηση στο Φράγμα Θέρμης

Εξόρμηση στο Φράγμα Θέρμης

Για ακόμη μία φορά η εξόρμηση του συλλόγου “ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ” στέφθηκε με επιτυχία!

Αυτή τη φορά εξερευνήσαμε την περιοχή του Φράγματος Θέρμης, παρέα με μικρούς και μεγάλους αγαπημένους φίλους και μέλη του συλλόγου.

Η δράση έλαβε χώρα την Κυριακή 16 Ιουνίου και οι συμμετέχοντες απόλαυσαν τη διαδρομή μέσα στο πράσινο!

Οι εξορμήσεις στη φύση είναι μια θαυμάσια ευκαιρία για όλους μας να ξεφύγουμε από το άγχος της καθημερινότητας και να αναζωογονηθούμε. Η επαφή με τη φύση δεν είναι απλώς ένας τρόπος να χαλαρώσουμε, αλλά και να βελτιώσουμε τη σωματική και ψυχική μας υγεία.

 

Ο σύλλογος “ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ” έχει πάντα ως στόχο να φέρνει κοντά τους ανθρώπους με τη φύση, οργανώνοντας ποικίλες δράσεις που προάγουν την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και την αγάπη για το φυσικό περιβάλλον. Με κάθε εξόρμηση, τα μέλη μας έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν νέες γωνιές του τόπου μας, να απολαύσουν τη συντροφιά άλλων φυσιολατρών και να συμμετάσχουν σε δραστηριότητες που ενισχύουν την κοινότητα.

Οι εξορμήσεις μας, όπως αυτή στο Φράγμα Θέρμης, είναι μια υπενθύμιση της ομορφιάς και της σπουδαιότητας του φυσικού κόσμου που μας περιβάλλει.

Συνεχίζουμε με ενθουσιασμό και αφοσίωση να οργανώνουμε τέτοιες δράσεις, γιατί πιστεύουμε ότι κάθε βήμα που κάνουμε προς τη φύση μας φέρνει πιο κοντά στην αληθινή ευεξία και ισορροπία.

Ελπίζουμε να σας έχουμε κοντά μας στην επόμενη εξόρμηση, για να συνεχίσουμε να εξερευνούμε, να μαθαίνουμε και να απολαμβάνουμε μαζί τις μικρές και μεγάλες χαρές που μας προσφέρει η φύση.

Leave a Reply

Your email address will not be published.